Beoordeeld met 9.3 / 10 - gebaseerd op 5263 reviews

Voordelen LED Verlichting

 1. Voordelen van LED verlichting

  U hoort veel goede verhalen over LED verlichting, maar weet eigenlijk nog niet precies waarom LED verlichting nou zo fantastisch is. Geen probleem, dan bent u hier aan het juiste adres. In dit artikel lees je alles wat je wilt weten over de vele voordelen van LED verlichting.  De grootste voordelen van LED verlichting op een rijtje:voordelen van led verlichting  • - Gaat langer mee, gemiddeld  10.000 – 40.000 branduren
  • - LED is duurzamer voor het milieu
  • - De lampen zijn veel zuiniger, wat goed is voor uw portemonnee
  • - Het wordt minder heet, waardoor ze veiliger zijn dan halogeen
  • - Geen opstart tijd nodig
  • - LED verlichting straalt geen UV straling of infrarood straling
  • - Verschillende ti
  Lees meer »
 2. Kosten van LED verlichting

  Wanneer u over wilt gaan op LED verlichting dan zullen er een aantal dingen opvallen. Zo zal de prijs van LED verlichting op het eerste gezicht iets duurder lijken dan van de traditionele halogeen lampen. Hier zijn een aantal redenen voor, maar laat u zich vooral niet afschrikken door een iets hogere prijs.


  Hoe komt deze prijs tot stand?

  kosten led verlichting
  LED verlichting is relatief ‘nieuw’ waardoor het productie proces om een hoogstaand kwalitatief product te maken nog veel tijd en geld kost. Als we de prijzen van LED verlichting nu vergelijken met de prijzen van een paar jaar geleden dan kunnen we constateren dat deze al flink zijn gedaald.

  LED verlichting bestaat uit (meerdere) led chips, dit elektronische gedeelte bevat saffier en gallium die de LED chips

  Lees meer »
 3. LED verlichting en duurzaamheid

  LED verlichting wordt ook wel het groene licht genoemd, dit omdat LED heel duurzaam en milieuvriendelijk is. Het een van de meest duurzame vormen van verlichting en dat heeft natuurlijk een aantal redenen. Mocht u dus uw steentje bij willen dragen aan een betere wereld. Dan kunt u heel makkelijk uw traditionele halogeen gloei of spaarlampen vervangen door LED lampen. Waarom is LED verlichting zoveel groener is dan andere lichtbronnen.  LED en duurzaamheid

  led verlichting en duurzaamheid
  In tegenstelling tot andere lichtbronnen verbruikt LED verlichting veel minder stroom. Dit is niet alleen heel fijn voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Doordat er zoveel minder stroom wordt verbruikt draagt LED bij aan het verminderen van CO2 uitstoot.

  Lees meer »
 4. LED verlichting: een introductie

  Zijn uw gloeilampen opgebrand? Dan is dit het juiste moment om de afweging te maken uw bestaande gloeilampen te vervangen voor LED lampen.

  introductie led verlichting

  Het kan u bijna niet ontgaan zijn dat LED verlichting en ware revolutie heeft ontketend in de verlichting markt, en dit met name door 2 bijzondere eigenschappen, namelijk:

  • - LED heeft een extreme levensduur (tot wel 20 jaar per LED lamp)
  • - LED verlichting is enorm kosten effectief

  Toch vraagt het vervangen van uw huidige verlichting naar LED verlichting en behoorlijke investering, want LED lampen kunnen tot 5 keer zo duur zijn als traditionele verlichting, maar op de langer termijn is dit het zeker waard. Hier komen we later in dit artikel op terug!

  Ondanks de wat h

  Lees meer »