Beoordeeld met 9.5 / 10 - gebaseerd op 2272 reviews

LED Buizen
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 81-103 van 103

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
LED Buizen
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 81-103 van 103

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

LED TL Buizen

Met onze LED TL buizen bespaart u direct rond de 70% op uw energie verbruik. Het vervangen van uw huidige TL lampen is in de meeste gevallen erg simpel. Al onze LED buizen worden geleverd met een dummy starter. In het kort, oude starter er uit, led starter er in, de nieuwe LED buis er in, en de besparing kan beginnen.

Welke LED TL Buis heeft u nodig?


LED buizen zijn in drie standaard kleuren, te weten:

  • Warm Wit (3000K)
  • Koel Wit (4000K)
  • Daglicht (6000K)

Warm Wit wordt veelal in kantoren toegepast als algemene ruimte verlichting, of in huiselijke situaties. Op plaatsen waar goed werklicht nodig is, dus bijvoorbeeld boven een bureau of in een magazijn/bedrijfshal, is het wat gebruikelijker Koel Wit te plaatsen. LED TL buizen in de kleur daglicht worden veelal gebruikt in situaties waar kleur erg belangrijk is, denk hierbij aan Signing bedrijven, of auto spuiterijen.

Welk type LED buis heeft u nodig?


In ons assortiment vindt u 2 type buizen, High Lumen LED buizen en normale LED buizen. Het verschil wordt gemaakt door de hoeveelheid licht die de LED buis afgeeft. Over het algemeen geldt dat de High Lumen LED buis geschikt is wanneer deze geplaatst wordt in een armatuur dat hoger hangt dan 3.5 meter.

LED TL Lampen in bestaande armaturen


U heeft nu TL lampen en uw armaturen zijn nog niet toe aan vervanging? Dan kunt u heel gemakkelijk de buizen vervangen, meer informatie hierover vindt u in onze handleiding voor het vervangen van TL buizen voor LED in bestaande armaturen.

Twijfelt u over de kleur? Op uw huidige TL buis staat een kleurcode:

  • 830 staat voor 3000K (Warm Wit) 
  • 840 staat voor 4000K (Koel Wit)
  • 860 staat voor 6000K (Daglicht)