Top

Vierkante LED Inbouwspot 4W - Zilver Dimbaar - Kleur: Warm Wit

  • Vierkante LED Inbouwspot 4W - Zilver Dimbaar - Kleur: Warm Wit
  • Vierkante LED Inbouwspot 4W - Zilver Dimbaar - Kleur: Warm Wit
  • Vierkante LED Inbouwspot 4W - Zilver Dimbaar - Kleur: Warm Wit
  • Vierkante LED Inbouwspot 4W - Zilver Dimbaar - Kleur: Warm Wit
  • Vierkante LED Inbouwspot 4W - Zilver Dimbaar - Kleur: Warm Wit
  • Vierkante LED Inbouwspot 4W - Zilver Dimbaar - Kleur: Warm Wit
18,95
15,66 excl. BTW
Dit product is momenteel niet leverbaar. Leverdatum tot op heden onbekend


Staffelkortingen

1 - 4 stuks  € 18,95
5 - 9 stuks € 17,95
10 -14 stuks € 16,95
15 of meer € 15,95

Inbouw afmetingen

Dimbare LED inbouwspot 4W - Warm Wit | Zilver

Deze vierkante LED inbouwspots is, mede dankzij de minimale inbouwdiepte, (namelijk 36mm recht en 42mm gekanteld) erg populair voor moderne interieurs. Deze LED spot is ook dimbaar en kantelbaar. De lichtkleur van deze spot is warm-wit (3000K), dit is de meest gebruikelijke lichtkleur voor huiselijke toepassingen. De 4W versie vervangt de 35/40W gloeilamp of halogeenspot.

- Inbouwspot wordt geleverd inclusief driver

- Dimbaar

- Professionele bouwkwaliteit voor een lange levensduur

- Aluminium behuizing die de warmte snel afvoert

- Moderne industriële look

- De 3 LED chips vormen samen één mooie, gelijke spreiding van het licht

Deze LED inbouwspot heeft een minimale inbouwdiepte, om dit mogelijk te maken zitten de LED chips geïntegreerd in het armatuur en zijn niet vervangbaar. De gemiddelde levensduur is echter 20.000 uur. Mocht er onverhoopt een defect ontstaan dan is dat in 90% van de gevallen de driver, deze is door het innovatieve kliksysteem gemakkelijk te vervangen.

Belangrijkste eigenschappen:

Kleur Zilver/Aluminium
Dimbaar Ja
Lichtkleur Warm Wit (3000K)
Lichthoek 60 Graden
Vergelijkbaar met 35/40W Gloeilamp
Lumen 390LM
Boorgat 68-78MM
Optimaal boorgat 72-74MM
Buiten diameter 92mm
Inbouwdiepte 36 - 45MM
Gem levensduur 20.000 uur
Garantie 2 jaar

Voor meer specificaties zie hier onder

Uitgebreide beschrijving Vierkante LED inbouwspot 4W - Dimbaar

Onze 4W LED inbouwspots zijn de meest verkochte spots voor huiselijk gebruik. De lichtopbrengst is vergelijkbaar met een 35/40W halogeenspot, de meest toegepaste lichtbron in Nederlandse huiskamers.

Het plaatsen van deze spots is afhankelijk van persoonlijke smaak en/of wensen. Toch zijn er een aantal basis uitgangspunten voor het bepalen van de nodige spots en de plaatsing hiervan. Plaats de spots, indien mogelijk minimaal 40 cm uit de wand. Dichter bij een muur zorgt voor veel strijklicht op de wand.

Verder worden de 4W LED inbouwspots bij gebruik als hoofdverlichting ongeveer één per 3m2 geplaatst. Deze richtlijn kunt u aanhouden voor zowel de woonkamer als voor de slaapkamer. Gaat u meerdere schakelgroepen - of dimgroepen -  maken? Dan kunt u er voor kiezen om meer spots per m2 te plaatsen. U heeft dan meer controle over het uiteindelijke lichtbeeld. Een schakelgroep kan immers makkelijker uitgezet of verder terug gedimd worden dan de groepen waarvoor meer licht is gewenst. 

In de keuken worden vaak twee soorten verlichtingsgroepen gemaakt; een groep voor algemene ruimteverlichting en een schakelgroep voor werkverlichting. Voor de algemene verlichting kunt u ook weer één spot per 3m2 aanhouden. Van werkverlichting is vaak sprake als u geen kastjes boven het aanrecht heeft. Deze LED inbouwspot wordt dan regelmatig recht boven het aanrecht geplaatst met een tussenliggende afstand van 60 tot 90 cm, enigszins afhankelijk van hoe het in uw situatie uitkomt. Een symmetrische verdeling is esthetisch vaak het mooist.


Uiteraard is elke situatie anders, daarnaast verschillen persoonlijke wensen. Bovenstaande richtlijnen zijn slechts ter indicatie, gebaseerd op onze ervaringen en feedback van onze klanten. Mocht u een andere een toepassing willen uitvoeren of een andere indeling prefereren en twijfelt u? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wat is een WAGO lasklem?

De WAGO lasklem is een moderne versie van een kroonsteentje; veiliger, aanzienlijk sneller te verwerken en geschikt om draad met zowel een vaste als flexibele kern te verwerken.
hoe werkt een lasklem
Maar wat de lasklem helemaal ideaal maakt zijn de drie ingangen, hiermee kunt u heel gemakkelijk parallelle aansluitingen maken, zoals u ziet in stap twee van ons aansluitschema. Door de lasklemmen op de bestelpagina van deze spot te selecteren ontvangt u per spot een set van twee lasklemmen.

230V of 12V

Standaard wordt deze spot geleverd met een driver geschikt voor 230V input, dit is het meest gangbare en flexibele oplossing voor zowel bestaande als nieuwe installaties.

Kiest u voor de 12V versie dan heeft u een bijpassende transformator nodig. Als u de spots wilt dimmen, dan heeft u een dimbare LED transformator nodig (deze verkopen wij niet).

Heeft u een bestaande transformator in het plafond, dan adviseren wij deze te verwijderen en de spots rechtstreeks aan te sluiten op 230V. Kunt u uw bestaande (halogeen) transformator niet verwijderen, houd er dan rekening mee dat u de LED verlichting alleen aan en uit kunt schakelen, dus niet dimmen.


Gerelateerde producten