Top

LED Inbouwspot 5W - Goud Dimbaar

  • LED Inbouwspot 5W - Goud Dimbaar
  • LED Inbouwspot 5W - Goud Dimbaar
  • LED Inbouwspot 5W - Goud Dimbaar
  • LED Inbouwspot 5W - Goud Dimbaar
  • LED Inbouwspot 5W - Goud Dimbaar
19,95
16,49 excl. BTW
Dit product is momenteel niet leverbaar. Leverdatum tot op heden onbekend


Staffelkortingen

1 - 4 stuks  € 19,95
5 - 9 stuks € 18,95
10 -14 stuks € 17,95
15 of meer € 16,95

Inbouw afmetingen

Dimbare LED inbouwspot 5W - Warm Wit | Goud

Deze zilver/gouden LED inbouwspot is perfect voor uw woning, mede dankzij de minimale inbouwdiepte, namelijk 36mm recht en 42mm gekanteld. Daarnaast is deze spot ook dimbaar. De lichtkleur van deze spot is warm-wit (3000K), dit is de meest gebruikelijke lichtkleur voor huiselijke toepassingen. De 5W versie vervangt de 50/60W gloeilamp of halogeenspot.

- Inbouwspot wordt geleverd inclusief driver

- Dimbaar

- Professionele bouwkwaliteit voor een lange levensduur

- Aluminium behuizing die de warmte snel afvoert

- Moderne industriële look

- De 4 LED chips vormen samen één mooie, gelijke spreiding van het licht

Deze LED inbouwspot heeft een minimale inbouwdiepte, om dit mogelijk te maken zitten de LED chips geïntegreerd in het armatuur en zijn niet vervangbaar. De gemiddelde levensduur is echter 20.000 uur. Mocht er onverhoopt een defect ontstaan dan is dat in 90% van de gevallen de driver, deze is door het innovatieve kliksysteem gemakkelijk te vervangen.

Belangrijkste eigenschappen:

Kleur Goud
Dimbaar Ja
Lichtkleur Warm Wit (3000K)
Lichthoek 60 Graden
Vergelijkbaar met 50/60W Gloeilamp
Lumen 480LM
Boorgat 68-78MM
Optimaal boorgat 72-74MM
Buiten diameter 84mm
Inbouwdiepte 36 - 45MM
Gem levensduur 20.000 uur
Garantie 2 jaar

Voor meer specificaties zie hier onder


Wat is een WAGO lasklem?

De WAGO lasklem is een moderne versie van een kroonsteentje; veiliger, aanzienlijk sneller te verwerken en geschikt om draad met zowel een vaste als flexibele kern te verwerken.
hoe werkt een lasklem
Maar wat de lasklem helemaal ideaal maakt zijn de drie ingangen, hiermee kunt u heel gemakkelijk parallelle aansluitingen maken, zoals u ziet in stap twee van ons aansluitschema. Door de lasklemmen op de bestelpagina van deze spot te selecteren ontvangt u per spot een set van twee lasklemmen.

230V of 12V

Standaard wordt deze spot geleverd met een driver geschikt voor 230V input, dit is het meest gangbare en flexibele oplossing voor zowel bestaande als nieuwe installaties.

Kiest u voor de 12V versie dan heeft u een bijpassende transformator nodig. Als u de spots wilt dimmen, dan heeft u een dimbare LED transformator nodig (deze verkopen wij niet).

Heeft u een bestaande transformator in het plafond, dan adviseren wij deze te verwijderen en de spots rechtstreeks aan te sluiten op 230V. Kunt u uw bestaande (halogeen) transformator niet verwijderen, houd er dan rekening mee dat u de LED verlichting alleen aan en uit kunt schakelen, dus niet dimmen.


Gerelateerde producten