Top

IP44 LED inbouwspot - Ida

  • IP44 LED inbouwspot - Ida
  • IP44 LED inbouwspot - Ida
18,45
15,25 excl. BTW


Staffelkortingen

1 - 4 stuks  € 18,45
5 - 9 stuks € 17,95
10 -14 stuks € 17,45
15 of meer € 16,95

Inbouw afmetingen

inbouwmaten Spot Ida

'Ida' - Dimbare 5W GU10 inbouwspot Vierkant | Zilver

Deze moderne IP44 inbouwspot is ideaal voor huiselijke situaties zoals de badkamer of buiten onder de overkapping. Dankzij het speciale armatuur is deze spot namelijk spatwater dicht. Deze spot is de optimale vervanger van een 50W halogeenspot.

De IP44 inbouwspot zilver rond bestaat uit een los armatuur, een verwisselbare LED lamp en een GU10 voetje. Hierdoor ontstaan meerdere mogelijkheden en kunt u zelf het gewenste lampje kiezen.

Bij dit exemplaar is voorzien van een dimbare 5w Philips GU10 lamp. De lichtkleur van deze lamp is 2700k, dus extra warm wit! Verder heeft de spot een luxe uitstraling en is de inbouwspot voorzien van een melkglaasje. De inbouwdiepte van deze spot is 90mm, dit is inclusief de dikte van de plafondafwerking.

Kenmerken van de IP44 GU10 inbouwspot: 

- Inbouwspot wordt compleet geleverd
- Dimbaar

- Professionele bouwkwaliteit voor een lange levensduur

- Moderne industriële look en aluminium behuizing

- De Philips GU10 lichtbron is vervangbaar

De gemiddelde levensduur is 15.000 uur. Mocht er onverhoopt een defect ontstaan dan kan de GU10 spot gemakkelijk vervangen worden, zoals u gewend bent van halogeenspots.Belangrijkste eigenschappen:

Kleur Zilver
Dimbaar Ja
Lichtkleur Extra Warm Wit
Lichthoek 36 graden
Vergelijkbaar met 50W gloeilamp
Lumen 350LM
Boorgat 70-76MM
Optimaal boorgat 73MM
Buiten diameter 84mm
Inbouwdiepte 90MM
Gem levensduur 15.000 uur
Garantie 2 jaar

Voor meer specificaties zie hier onder


Aansluiten inbouwspots

Wanneer u een 230V versie wenst, dan sluit u deze op dezelfde manier aan als een normale lamp.


aansluitschema led inbouwspots - paralelle schakelingAls u meerdere spots achter één schakelaar of dimmer wilt aansluiten dan doet u dit middels een parallel schakeling. Zie hiervoor onze standaard aansluit instructies. Deze ontvangt u na uw bestelling zowel per e-mail, ook treft u een papieren versie aan bij uw bestelling.


Heeft u aanvullende vragen over de installatie? Neem dan contact met ons op.

Wat is een WAGO lasklem?

De WAGO lasklem is een moderne versie van een kroonsteentje; veiliger, aanzienlijk sneller te verwerken en geschikt om draad met zowel een vaste als flexibele kern te verwerken.
hoe werkt een lasklem
Maar wat de lasklem helemaal ideaal maakt zijn de drie ingangen, hiermee kunt u heel gemakkelijk parallelle aansluitingen maken, zoals u ziet in stap twee van ons aansluitschema. Door de lasklemmen op de bestelpagina van deze spot te selecteren ontvangt u per spot een set van twee lasklemmen.


Gerelateerde producten