Top

GU10 inbouwspot | Sepp

  • GU10 inbouwspot | Sepp
  • GU10 inbouwspot | Sepp
19,95
16,49 excl. BTW


Staffelkortingen

1 - 4 stuks  € 19,95
5 - 9 stuks € 18,95
10 -14 stuks € 17,95
15 of meer € 16,95

Inbouw afmetingen

inbouwmaten spot Philips Sepp

'Sepp' - 5W GU10 inbouwspot Vierkant | Zilver mat

Deze moderne LED inbouwspot wordt geleverd met een dimbare GU10 LED spot van Philips. Bijzondere aan deze spot is de lichtkleur, namelijk 3000K ( warm wit).

Dit armatuur kenmerkt zich door zijn grootte. Dit vierkante armatuur heeft een diameter van 94mm, waardoor hij net even een slag groter is dan de standaard armaturen. Naast dat de spot van Philips dimbaar is, is het armatuur kantelbaar tot 30 graden. Dit geeft voldoende mogelijkheden om met deze combinaties de juiste sfeer in huis te brengen.

U heeft voor het plaatsen van deze spot 70mm inbouwdiepte nodig, dit is inclusief de dikte van uw plafondafwerking. Heeft u een gipsplaat van 10mm, dan dient u dus 60mm vrije ruimte te hebben in uw verlaagde plafond. LET OP: indien er isolatie boven de spot wordt geplaatst (bijv steenwol) dan dient de vrije ruimte 90mm te zijn. 

Deze 5W versie vervangt de 50W gloeilamp of halogeenspot. Iedere spot bestaat uit drie artikelen, te weten; een GU10 led spot (Philips), een armatuur en een GU10 fitting.

- Inbouwspot wordt compleet geleverd

- Dimbaar
- Professionele bouwkwaliteit voor een lange levensduur

- Aluminium behuizing

- Moderne industriële look

- De Philips GU10 lichtbron is vervangbaar

De gemiddelde levensduur is 15.000 uur. Mocht er onverhoopt een defect ontstaan dan kan de GU10 spot gemakkelijk vervangen worden, zoals u gewend bent van halogeenspots.Belangrijkste eigenschappen:

Kleur Zilver mat
Dimbaar Ja
kantelbaar Ja, 30 graden
Lichtkleur Warm Wit (3000K)
Lichthoek 36 graden
Vergelijkbaar met 50W gloeilamp
Lumen 350LM
Uitsparing 72*72MM
Optimaal boorgat n.v.t
Buiten diameter 94MM
Inbouwdiepte 70MM
Gem levensduur 15.000 uur
Garantie 2 jaar

Voor meer specificaties zie hier onder


Aansluiten inbouwspots

Wanneer u een 230V versie wenst, dan sluit u deze op dezelfde manier aan als een normale lamp.


aansluitschema led inbouwspots - paralelle schakelingAls u meerdere spots achter één schakelaar of dimmer wilt aansluiten dan doet u dit middels een parallel schakeling. Zie hiervoor onze standaard aansluit instructies. Deze ontvangt u na uw bestelling zowel per e-mail, ook treft u een papieren versie aan bij uw bestelling.


Heeft u aanvullende vragen over de installatie? Neem dan contact met ons op.

Wat is een WAGO lasklem?

De WAGO lasklem is een moderne versie van een kroonsteentje; veiliger, aanzienlijk sneller te verwerken en geschikt om draad met zowel een vaste als flexibele kern te verwerken.
hoe werkt een lasklem
Maar wat de lasklem helemaal ideaal maakt zijn de drie ingangen, hiermee kunt u heel gemakkelijk parallelle aansluitingen maken, zoals u ziet in stap twee van ons aansluitschema. Door de lasklemmen op de bestelpagina van deze spot te selecteren ontvangt u per spot een set van twee lasklemmen.


Gerelateerde producten