Top

Philips SceneSwitch inbouwspot | Petter

  • Philips SceneSwitch inbouwspot | Petter
21,95
18,14 excl. BTW


Staffelkortingen

1 - 4 stuks  € 21,95
5 - 9 stuks € 20,95
10 -14 stuks € 19,95
15 of meer € 18,95

Inbouw afmetingen

inbouwmaten Petter

'Petter' - Philip Sceneswitch GU10 inbouwspot Rond | Zwart

Deze Philips SceneSwitch inbouwspot wordt geleverd met een zwart armatuur. Dit armatuur kenmerkt zich door zijn strakke ronde lijnen. Daarnaast is deze spot ook kantelbaar.

U bepaalt zelf uit 3 lichtinstellingen welke sfeer u op dat moment wenst. Te bedienen zonder dimmer, u kunt de lichtkleur simpel wijzigen met een standaard schakelaar.

U heeft voor het plaatsen van deze spot 70mm inbouwdiepte nodig, dit is inclusief de dikte van uw plafondafwerking. Heeft u een gipsplaat van 10mm, dan dient u dus 60mm vrije ruimte te hebben in uw verlaagde plafond. LET OP: indien er isolatie boven de spot wordt geplaatst (bijv steenwol) dan dient de vrije ruimte 90mm te zijn. 

 Iedere inbouwspotspot bestaat uit drie artikelen, te weten; een GU10 SceneSwitch spot (Philips), een armatuur en een GU10 fitting.

- Inbouwspot wordt compleet geleverd

- SceneSwitch, dus geen dimmer nodig! 

- Professionele bouwkwaliteit voor een lange levensduur

- Aluminium behuizing

- Moderne industriële look

- De Philips Sceneswitch lichtbron is vervangbaar

De gemiddelde levensduur is 15.000 uur. Mocht er onverhoopt een defect ontstaan dan kan de GU10 spot gemakkelijk vervangen worden, zoals u gewend bent van halogeenspots.Belangrijkste eigenschappen:

Kleur Zwart
SceneSwitch Ja
Lichtkleur (2700K- 2500K- 2200K)
Lichthoek 36 graden
Vergelijkbaar met 50-25-10W Halogeen
Lumen 350-140-40LM
Boorgat 72-76MM
Optimaal boorgat 76MM
Buiten diameter 82mm
Inbouwdiepte 70MM
Gem levensduur 15.000 uur
Garantie 2 jaar

Voor meer specificaties zie hier onder


Aansluiten inbouwspots

Philips SceneSwitch lampen sluit u op dezelfde manier aan als een normale lamp.


aansluitschema led inbouwspots - paralelle schakelingAls u meerdere spots achter één schakelaar wilt aansluiten dan doet u dit middels een parallel schakeling. Zie hiervoor onze standaard aansluit instructies. Deze ontvangt u na uw bestelling zowel per e-mail, ook treft u een papieren versie aan bij uw bestelling.


Heeft u aanvullende vragen over de installatie? Neem dan contact met ons op.


Wat is een WAGO lasklem?

De WAGO lasklem is een moderne versie van een kroonsteentje; veiliger, aanzienlijk sneller te verwerken en geschikt om draad met zowel een vaste als flexibele kern te verwerken.
hoe werkt een lasklem
Maar wat de lasklem helemaal ideaal maakt zijn de drie ingangen, hiermee kunt u heel gemakkelijk parallelle aansluitingen maken, zoals u ziet in stap twee van ons aansluitschema. Door de lasklemmen op de bestelpagina van deze spot te selecteren ontvangt u per spot een set van twee lasklemmen.


Gerelateerde producten