Top

Witte Dome LED Plafondlamp met Sensor

  • Witte Dome LED Plafondlamp met Sensor
72,95
60,29 excl. BTW


IP Klasse

IP65 plafondlamp met sensor

* Geen schade indien bespoten (100 l/min) onder eender welke hoek
* Aanrakingsveilig doordat de behuizing geheel dicht is. Volledige bescherming tegen stof.

Afmetingen

Witte Dome plafonniere met senosor

Witte Dome LED Plafondlamp met sensor

Deze witte Dome plafonnière met bewegingssensor heeft een geïntegreerde lamp die de lichtkleur 4000K geeft, ook wel Koel Wit genoemd. De plafondlamp verbruikt 15 watt aan stroom en de lichtopbrengst is vergelijkbaar met een 45 watt gloeilamp.

De gemiddelde levensduur van de lamp is 20.000 uur en u krijgt standaard 2 jaar garantie!

Plafondlampen, ook wel plafonnieres genoemd, zijn zeer geschikt voor de praktische en kleine ruimtes in uw huis zoals hal-, gang-, wc- en badkamerverlichting waar hanglampen door bijvoorbeeld een laag plafond de ruimte of doorgang verkleinen en de keuze voor een plafondlamp ideaal is. Hierdoor zien we de plafondlampen ook vaak terug als verlichting in een bijkeuken, washok en kelder, maar ook als tuinverlichting en schuurverlichting.

Over het algemeen zijn dit ook ruimtes waar u vaak bent en met volle handen loopt, des te idealer is de ingebouwde bewegingssensor, zodat de lamp nooit te lang onnodig blijf branden!

Bijna alle plaffonieres bij PretMetLed beschikken over een minimale IP-Waarde van IP44 waardoor deze geschikt zijn voor vochtige ruimtes of zelfs geschikt zijn als buiten- en badkamerverlichting. 

Deze witte Dome plafondlamp heeft een IP65 waardering waardoor deze zeer geschikt is als badkamerverlichting en buitenverlichting, maar ook als wc-, hal- en gangverlichting.


Eigenschappen:

Kleur Wit
Vorm Rond/Dome
materiaal Kunststof
Lengte 32 cm
Breedte 32 cm
Hoogte 10 cm
Wattage 15W
Vergelijkbaar met 45W gloeilamp
IP waarde IP65
Lichtkleur 4000K (Koel Wit)
Lichthoek 120°
Lumen 1400
Gem Levensduur 20.000 uur
Garantie 2 jaar
Energieklasse A+