Top

Witte Dome LED Plafondlamp

  • Witte Dome LED Plafondlamp
  • Witte Dome LED Plafondlamp
  • Witte Dome LED Plafondlamp
  • Witte Dome LED Plafondlamp
  • Witte Dome LED Plafondlamp
12,95
10,70 excl. BTW


IP Klasse

IP54 Plafondlamp

* Geen schade indien besproeid (10 l/min) onder eender welke hoek
* Aanrakingsveilig doordat de behuizing geheel dicht is. Geen volledige bescherming tegen stof maar wel voldoende om de goede werking niet te hinderen.

Afmetingen

Witte Dome plafonniere

Witte Dome LED Plafondlamp

Deze witte Dome plafonnière heeft een geïntegreerde lamp die de lichtkleur 3000K geeft, ook wel Warm Wit genoemd. De plafondlamp verbruikt 12 watt aan stroom en de lichtopbrengst is vergelijkbaar met een 60 watt gloeilamp.

De gemiddelde levensduur van de lamp is 20.000 uur en u krijgt standaard 2 jaar garantie!

Plafondlampen, ook wel plafonnieres genoemd, zijn zeer geschikt voor de praktische en kleine ruimtes in uw huis zoals hal-, gang-, wc- en badkamerverlichting waar hanglampen door bijvoorbeeld een laag plafond de ruimte of doorgang verkleinen en de keuze voor een plafondlamp ideaal is. Hierdoor zien we de plafondlampen ook vaak terug als verlichting in een bijkeuken, washok en kelder, maar ook als tuinverlichting en schuurverlichting.

Bijna alle plaffonieres bij PretMetLed beschikken over een minimale IP-Waarde van IP44 waardoor deze geschikt zijn voor vochtige ruimtes of zelfs geschikt zijn als buiten- en badkamerverlichting. 

Deze witte Dome plafondlamp heeft een IP54 waardering waardoor deze zeer geschikt is als badkamerverlichting en buitenverlichting, maar ook als wc-, hal- en gangverlichting.


Eigenschappen:

Kleur Wit
Vorm Rond/Dome
materiaal Kunststof
Lengte 22 cm
Breedte 22 cm
Hoogte 10,5 cm
Wattage 12W
Vergelijkbaar met 60W gloeilamp
IP waarde IP54
Lichtkleur 3000K (Warm Wit)
Lichthoek 120°
Lumen 840
Gem Levensduur 20.000 uur
Garantie 2 jaar
Energieklasse A+