Top

Witte ronde LED Plafondlamp met Sensor

  • Witte ronde LED Plafondlamp met Sensor
  • Witte ronde LED Plafondlamp met Sensor
  • Witte ronde LED Plafondlamp met Sensor
  • Witte ronde LED Plafondlamp met Sensor
24,95
20,62 excl. BTW


IP Klasse

IP20 plafondlamp met sensor

* Geen bescherming tegen vocht
* Bescherming tegen aanraking met de vinger. Aanraakveilig enkel voor meetapparaten. Beschermd tegen indringen van vaste voorwerpen groter dan 12,5 mm

Afmetingen

Plafondlamp met sensor

Witte ronde LED Plafondlamp

Deze witte plafonnière heeft een geïntegreerde lamp die de lichtkleur 3000K geeft, ook wel Warm Wit genoemd. bijzonder aan deze plafondlamp is dat hij een ingebouwde instelbare bewegingsensor heeft. De plafondlamp verbruikt 12 watt aan stroom en de lichtopbrengst is vergelijkbaar met een 60 watt gloeilamp.

De gemiddelde levensduur van de lamp is 20.000 uur en u krijgt standaard 2 jaar garantie!

Plafondlampen, ook wel plafonnieres genoemd, zijn zeer geschikt voor de praktische en kleine ruimtes in uw huis zoals hal-, gang-, wc- en badkamerverlichting waar hanglampen door bijvoorbeeld een laag plafond de ruimte of doorgang verkleinen en de keuze voor een plafondlamp ideaal is. Hierdoor zien we de plafondlampen ook vaak terug als verlichting in een bijkeuken, washok en kelder, maar ook als tuinverlichting en schuurverlichting.

Bijna alle plaffonieres bij PretMetLed beschikken over een minimale IP-Waarde van IP44 waardoor deze geschikt zijn voor vochtige ruimtes of zelfs geschikt zijn als buiten- en badkamerverlichting. 

Deze witte plafondlamp heeft een IP20 waardering waardoor deze een uitzondering is in deze groep plafondlampen en dus niet geschikt voor buitenverlichting of in de badkamer. maar wel als wc-, hal-, bijkeuken- en washok- en gangverlichting.


Eigenschappen:

Kleur Wit
Vorm Rond
materiaal Kunststof
Lengte 29 cm
Breedte 29 cm
Hoogte 6 cm
Wattage 12W
Vergelijkbaar met 60W gloeilamp
IP waarde IP20
Lichtkleur 3000K (Warm Wit)
Lichthoek 120°
Lumen 1250
Gem Levensduur 20.000 uur
Garantie 2 jaar
Energieklasse A+