Top

Witte ronde LED Plafondlamp

  • Witte ronde LED Plafondlamp
  • Witte ronde LED Plafondlamp
  • Witte ronde LED Plafondlamp
18,95
15,66 excl. BTW


IP Klasse

IP44 Buitenlamp

* Geen schade indien besproeid (10 l/min) onder eender welke hoek
* Bescherming tegen aanraking met een werktuig. Beschermd tegen aanraking met een draad. Beschermd tegen indringen van vaste voorwerpen groter dan 1 mm.

Afmetingen

Witte plafonniere rond

Witte ronde LED Plafondlamp

Deze witte plafonnière heeft een geïntegreerde lamp die de lichtkleur 3000K geeft, ook wel Warm Wit genoemd. De plafondlamp verbruikt 15 watt aan stroom en de lichtopbrengst is vergelijkbaar met een 100 watt gloeilamp.

De gemiddelde levensduur van de lamp is 20.000 uur en u krijgt standaard 2 jaar garantie!

Plafondlampen, ook wel plafonnieres genoemd, zijn zeer geschikt voor de praktische en kleine ruimtes in uw huis zoals hal-, gang-, wc- en badkamerverlichting waar hanglampen door bijvoorbeeld een laag plafond de ruimte of doorgang verkleinen en de keuze voor een plafondlamp ideaal is. Hierdoor zien we de plafondlampen ook vaak terug als verlichting in een bijkeuken, washok en kelder, maar ook als tuinverlichting en schuurverlichting.

Bijna alle plaffonieres bij PretMetLed beschikken over een minimale IP-Waarde van IP44 waardoor deze geschikt zijn voor vochtige ruimtes of zelfs geschikt zijn als buiten- en badkamerverlichting. 

Deze witte plafondlamp heeft een IP44 waardering waardoor deze zeer geschikt is als badkamerverlichting en buitenverlichting zoals onder overkapping/balkon, maar ook als wc-, hal- en gangverlichting.


Eigenschappen:

Kleur Wit
Vorm Rond
materiaal Kunststof
Lengte 20 cm
Breedte 20 cm
Hoogte 4,75 cm
Wattage 15W
Vergelijkbaar met 100W gloeilamp
IP waarde IP44
Lichtkleur 3000K (Warm Wit)
Lichthoek 120°
Lumen 1250
Gem Levensduur 20.000 uur
Garantie 2 jaar
Energieklasse A+