Top

LED Dimmer 5-100W - 220V

  • LED Dimmer 5-100W - 220V
  • LED Dimmer 5-100W - 220V
  • LED Dimmer 5-100W - 220V
44,95
37,15 excl. BTWLED inbouwdimmer 230 Volt, Fase Aansnijding, 5-100 Watt. Deze dimmer is uitvoerig getest op op onze 2700K (Extra Warm Wit) inbouwspots en onze dimbare retrofitlampen. 

Deze dimmer is dus niet geschikt voor de 3000k (Warm Wit) , 4000K ( Koel Wit) en Dimtone ( Warmglow) inbouwspots, en Platte inbouwspots. 
 
Geschikt voor afdekramen van alle bekende merken als Busch Jaeger, GIRA, Jung, Berker etc. (niet voor Niko) maximaal 110 VA. Wordt geleverd incl. adapter voor het aanpassen van de dikte van de draaibus van 4 mm naar 6 mm, speciaal voor afdekramen van Busch Jaeger.
 
Dankzij een regelknop op de dimmer is het minimale dimniveau in te stellen.

LET OP!!! 
- Bij alle LED lampen die wij verkopen staat de juiste dimmer vermeldt. Werking op LED lampen van derden  of andere aantallen lampen dan door ons aangegeven kunnen wij niet garanderen! 
- LED-Dimmers (ook als deze voorgeschreven staat) eerst in testopstelling testen voordat u deze afmonteert, mocht het niet werken dan kan de dimmer onbeschadigd retour! Afgemonteerde dimmers kunnen niet retour!

Optioneel
Zoals hier boven staat beschreven is het in veel gevallen mogelijk deze dimmer uit te rusten met een Druk/Draai knop uit de serie van uw overige schakelmateriaal.

Als optie bieden wij twee standaard Druk/Draai knoppen inclusief enkelvoudig raamwerk aan, een wit glanzende versie en een creme glanzende versie. Deze kunt u bovenaan de pagina bij de bestelknop als extra optie selecteren.

Gira creme drukdraaiknop gira afdekraam creme
Voorbeeld Creme Glanzend Gira Schakelmateriaal

zuiver wit glanzend gira druk draai knop wit glanzend gira afdekraam
Voorbeeld Wit Glanzend Gira Schakelmateriaal