Top

LED Dimmer 15-150w Fase afsnijding

  • LED Dimmer 15-150w Fase afsnijding
44,95
37,15 excl. BTWLED inbouwdimmer 230 Volt, fase afsnijding, 15-150 Watt. Deze druk/draaidimmer is te gebruiken in combinatie met onze 230V geïntegreerde LED Lampen en LED panelen. Voor dimbare retrofitlampen adviseren wij een fase aansnijdingdimmer. 
 
Deze dimmer is uitvoerig getest op de Platte inbouwspots van PretMetLed.nl en voldoet dus aan al onze hoge kwaliteitseisen. 
 
De door ons aanbevolen dimmer kan tevens worden ingezet als dimmer in een wisselschakeling (lees de bijgesloten instructies voor de aansluitwijze)
 
Geschikt voor afdekramen van alle bekende merken als Busch Jaeger, GIRA, Jung, Berker etc. (niet voor Niko) maximaal 110 VA. Wordt geleverd incl. adapter voor het aanpassen van de dikte van de draaibus van 4 mm naar 6 mm, speciaal voor afdekramen van Busch Jaeger.
 
Dankzij een regelknop op de dimmer is het minimale dimniveau in te stellen.

LET OP!!! 
- Bij alle LED lampen die wij verkopen staat de juiste dimmer vermeldt. Werking op LED lampen van derden kunnen wij niet garanderen!
- LED-Dimmers (ook als deze voorgeschreven staat) eerst in testopstelling testen voordat u deze afmonteert, mocht het niet werken dan kan de dimmer onbeschadigd retour! Afgemonteerde dimmers kunnen niet retour!

Optioneel
Zoals hier boven staat beschreven is het in veel gevallen mogelijk deze dimmer uit te rusten met een Druk/Draai knop uit de serie van uw overige schakelmateriaal.

Als optie bieden wij vier standaard Druk/Draai knoppen inclusief enkelvoudig raamwerk aan, een wit glanzend, Wit mat, creme glanzend en zwarte versie. Deze kunt u bovenaan de pagina bij de bestelknop als extra optie selecteren.

Gira creme drukdraaiknop gira afdekraam creme
Voorbeeld Creme Glanzend Gira Schakelmateriaal

zuiver wit glanzend gira druk draai knop wit glanzend gira afdekraam
Voorbeeld Wit Glanzend Gira Schakelmateriaal