Top

KAKU Draadloze dimmer ACM-100

  • KAKU Draadloze dimmer ACM-100
29,95
24,75 excl. BTW


Wilt u onze LED lampen draadloos kunnen dimmen? Dat kan, met deze draadloze inbouwdimmer kunt u onze LED lampen in en uitschakelen maar ook draadloos dimmen. Aansturing gaat middels de beschikbare afstandsbedieningen (zie service artikelen)

Meerdere ACM-100 modules kunnen gelijktijdig worden aangestuurd.

De ACM-100 draadloze dimmer heeft een geheugen, waardoor de ideale dimstand niet opnieuw gevonden hoeft te worden bij in en uitschakelen.

Éénmaal goed aangesloten (waarvoor geen specifieke technische kennis voor nodig is) kunt u onze LED-lampen in- en uitschakelen, maar door de inschakel/aan-knop ingedrukt te houden ook de verlichting makkelijk en vooral goed dimmen. 

Beschrijving fabrikant:
De ACM-100 inbouw dimmer multi is bedoeld om dimbare verlichting draadloos te dimmen (dimbare LED en spaarverlichting: 3-50 Watt; overige dimbare verlichting: 20-200 Watt) met een tot maximaal 6 KlikAanKlikUit zenders. U installeert deze ontvanger in wand/plafonddoos, sluit de dimbare verlichting aan op de ontvanger en meldt naar wens één of meerdere KlikAanKlikUit zender(s) aan. Gebruik hiervoor een KlikAanKlikUit zender naar keuze met het automatisch codesysteem, bijvoorbeeld een afstandsbediening of draadloze wandschakelaar. 
 
U bent in staat om met deze ontvanger gloeilampen en halogeen verlichting van 20 tot 200 Watt draadloos te dimmen. Voor 12 Volt halogeen verlichting in combinatie met een draadgewonden (spoel)transformator is het minimale wattage 40 Watt. Dimbare LED en spaarlampen kunt u met deze dimmer dimmen van 3 tot 50 Watt. 
Om deze diverse typen verlichting succesvol te kunnen dimmen is het belangrijk om het dimbereik in te stellen voor de specifieke lamp. Zo bent u ervan verzekerd dat u de door u gekozen verlichting mooi draadloos kunt dimmen. Dimmen werkt door verlichting aan te schakelen met de KlikAanKlikUit zender en vervolgens nogmaals hetzelfde signaal te versturen. Zodoende wordt de verlichting gedimd en bepaald u het gewenste dimniveau door voor een 3e maal een AAN-signaal te sturen met de aangemelde KlikAanKlikUit zender.
Dankzij de ICS-1000 Internet Control Station kunt u deze stekkerdoos dimmer zelfs procentueel dimmen. Via de Android/iOS app op uw smartphone of tablet kunt u de verlichting namelijk via een slider in de app eenvoudig tot 25, 50 of een ander gewenst percentage dimmen. 
 
Naast de inbouw dimmer zijn er ook inbouwschakelaars beschikbaar om verlichting of apparatuur draadloos aan/uit te schakelen met een KlikAanKlikUit zender.