Beoordeeld met 9.3 / 10 - gebaseerd op 5932 reviews

Solar tuinverlichting

Solar Buitenverlichting

Of u nu een leuke solar lamp zoekt voor op tafel (decocatieve solar) , een functionele solar buitenlamp voor aan de wand, of praktische prikspot langs uw tuinpad, we hebben het allemaal.


Links in het menu kunt u filteren op uw wensen, kunt u uw gewenste lamp op zonne-energie niet vinden? Bel of mail ons dan en we helpen u graag verder.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
 1. Solar Wandlamp ‘’Powerspot Compact Zwart’’
  Solar Wandlamp ‘’Powerspot Compact Zwart’’
  Vandaag verzonden
  € 21,99 € 18,17
 2. Solar Wandlamp ‘’Powerspot Fris Wit’’
  Solar Wandlamp ‘’Powerspot Fris Wit’’
  Vandaag verzonden
  € 35,99 € 29,74
 3. Solar Wandlamp ‘’Powerspot Industrie Zwart’’
  Solar Wandlamp ‘’Powerspot Industrie Zwart’’
  Vandaag verzonden
  € 46,99 € 38,83
 4. Solar Wandlamp ‘’Powerspot Blits Zwart’’
  Solar Wandlamp ‘’Powerspot Blits Zwart’’
  Vandaag verzonden
  € 27,99 € 23,13
Tonen als Foto-tabel Lijst

4

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tuinverlichting op zonne-energie


Solar buitenlampen misstaan in geen elke tuin of op een balkon. Geen moeilijk gedoe met elektriciteitsdraden, plaats, prik of hang je lamp waar je wilt (zorg er wel voor dat het paneeltje licht krijgt) en geniet van extra licht in je tuin (of balkon).

In ons assortiment vind je eigenlijk van alles wat op het gebied van solar/zonne-energie verlichting. Wandlampen, tafellampen, windlichten op solar, grappige decoratieve lampen (denk bijvoorbeeld aan Hortensia’s), solar lampen met vlam effect of solar voor aan de schutting.

Alle lampen hebben een schemersensor, dus ze gaan aan als het donker wordt. Gemiddeld gaat een accu ongeveer 8 uur mee (bij volledig opgeladen) en ze laden zich bij daglicht weer op, dus uiteraard geen enkele energiekosten.

Solar buitenverlichting met accu


99% van onze lampen heeft een verwisselbare accu/batterij. Vaak zie je dat met de loop van de tijd solar lampen wat minder fel of korter gaan branden. Dit komt niet doordat het LEDje defect is, of het zonnepaneeltje niet meer functioneert, maar omdat de accu/batterij minder wordt. Idealiter vervang je ieder jaar of maximaal om het jaar de accu/batterij om optimaal van je solar verlichting te genieten. Bij ieder artikel staat, indien beschikbaar, een reserve batterij weergegeven.

Solar verlichting met bewegingsmelder / sensor


Veel Solar lampen zijn decoratief van aard, denk aan een windlicht, lampion of een prikspot met vlam-effect. Dit komt omdat de meeste solar een klein zonnepaneel met bijbehorende accu heeft. Er zijn echter ook solar lampen die veel licht geven. Deze lampen hebben vaak wel een beweginsmelder, dan brandt de lamp heel zacht en als de lamp beweging detecteert (meestal binnen 8 meter) dan gaat de lamp feller branden zolang er beweging is.

Continu fel branden wil eigenlijk niet met solar tuinverlichting, omdat de accu daar simpelweg niet toereikend voor is, immers de lamp moet het wel vele uren vol kunnen houden.

De meeste lampen met een bewegingsmelder vind je in de categorie wandlampen en tussen de staande lampen. Deze lampen zijn vaak wat groter omdat ze een groter zonnepaneel nodig hebben. Ook hebben ze allemaal een ingebouwde schemersensor, zodat ze overdag niet aan hoeven en is de accu te vervangen.