LED Bouwlamp, veel licht tegen lage kosten

Ons assortiment bouwlampen bestaat uit alles wat een particuliere of zakelijke klant wenst. Van kleine bouwlampen met een sensor, voor thuis gebruik, tot grote bouwlampen voor op de bouw, of bouwlampen op accu. U vindt het allemaal hieronder. Ook bouwlampen gevoed door een zonnepaneel, een solar bouwlamp dus.

krachtige_100w_led_bouwlamp_met_voetstandaard_-_4000k.jpg
https://www.pretmetled.nl/media/attribute/swatch/swatch_thumb/220x42/s/a/samsung_6.png https://www.pretmetled.nl/media/attribute/swatch/swatch_thumb/220x42/1/0/100w-2_2.png https://www.pretmetled.nl/media/attribute/swatch/swatch_thumb/220x42/6/0/600w_2.png https://www.pretmetled.nl/media/attribute/swatch/swatch_thumb/220x42/i/p/ip65_6.png
shipping-icon Niet op voorraad, Maandag verzonden
€ 53,95
Bekijk Product

Kies de Beste LED Bouwlampen voor Uw Behoeften

Ontdek ons uitgebreide assortiment LED bouwlampen, perfect voor het verlichten van grote oppervlakten, zowel binnen als buiten. Onze LED bouwlampen zijn een slimme keuze voor effectieve veiligheidsverlichting en energiezuinige oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere omgevingen. In vergelijking met traditionele halogeenlampen, bespaart u significant op energiekosten met onze LED technologie.

Welke LED Bouwlamp is Geschikt voor U?

Of u nu een kleinere LED bouwlamp zoekt voor boven een deur of een krachtigere optie voor werkverlichting, wij hebben het perfecte product voor u. Onze LED bouwlampen bieden comfort en veiligheid, en zijn effectief in het afschrikken van ongewenste bezoekers. (Deze werklamp is de meest verkochte werklamp in ons assortiment).

Uw Gids voor het Kiezen van de Juiste LED Bouwlamp

Het kiezen van de juiste LED bouwlamp hangt af van uw specifieke behoeften. Wij bieden een verscheidenheid aan wattages, lichtkleuren en opties met of zonder sensor. Onze sensoren zijn instelbaar qua detectiebereik en voorzien van een schemersensor.

Lichtkleuren Uitgelegd

Begrijp de verschillende lichtkleuren beschikbaar voor LED verlichting: 3000K (warm wit), 4000K (natuurlijk wit) en 6000K (daglicht). Hieronder leggen we uit welke lichtkleur het meest geschikt is voor verschillende situaties en voorkeuren.

  • Warm Wit (3000K): Ideaal voor thuisgebruik en bedrijfspanden waar lampen lang branden.
  • Natuurlijk Wit (4000/4500K): Perfect voor werkverlichting en het verlichten van reclameborden en displays.
  • Daglicht (6000/6500K): Geschikt voor beveiliging en terreinverlichting waar helderheid vereist is.

LED Bouwlamp als Werklicht

Ons assortiment bevat diverse LED bouwlampen geschikt als werklicht, waaronder modellen op accu of met een eurostekker. Voor werkverlichting raden wij een lichtkleur van 4000K of hoger aan.

Wattages van LED Bouwlampen

LED bouwlampen verbruiken veel minder energie dan halogeenlampen. Wij bieden een energiebesparing van ongeveer 80%, wat u zult merken aan uw energierekening. Voor particulieren zijn wattages tussen 10W en 30W vaak voldoende.

Gevelverlichting met LED Bouwlampen

Naast onze brede selectie van LED bouwlampen, bieden wij ook speciale opties voor gevelverlichting. Verlicht de buitenkant van uw huis of bedrijfspand effectief en stijlvol met onze hoogwaardige LED gevelverlichting. Deze verlichtingsoplossingen zijn niet alleen energiezuinig, maar verhogen ook de veiligheid en esthetiek van uw pand. Ontdek onze speciale categorie voor gevelverlichting voor een scala aan opties die passen bij uw specifieke behoeften en voorkeuren. Wist u trouwen ook dat we een speciale pagina over gevelverlichting hebben, waarop we veel uitleggen over deze productcategorie.

Onze Kwaliteitsgarantie

Bij ons vindt u scherp geprijsde LED bouwlampen van uitstekende kwaliteit met 2-5 jaar garantie. Al onze producten zijn gecertificeerd en we bieden zowel A-merk LED producten als IP65 (of hoger) geclassificeerde bouwlampen zonder sensor en IP44 geclassificeerde breedstralers met sensor.

Search engine powered by ElasticSuite