Uw bestelling retour sturen

Klik hier om direct het retourformulier te downloaden

PretMetLed.nl hecht veel waarde aan kwaliteit van haar producten en de wensen van haar klanten. Indien een aankoop onverhoopt niet bevalt kunt u vanzelfsprekend gebruik maken van onze retourservice.

U heeft het recht om uw aankoop tot 15 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 15 dagen de tijd om uw aankoop retour te sturen.

Let op: Reeds geïnstalleerde spots (of aanverwante producten) kunnen niet worden geretourneerd, uiteraard is het mogelijk een spot uit te pakken en te testen, maar volledig geïnstalleerde bestellingen kunnen niet worden geretourneerd!

Kosten voor het retour sturen

U krijgt het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen zijn echter voor uw rekening. Indien u een deel van de bestelling retourneert, worden de initiele verzendkosten niet vergoed, maar alleen de waarde van de teruggezonden goederen,

Gebruik maken van herroepingsrecht

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht willen wij u vragen gebruik te maken van onderstaand stappenplan.

Stappenplan retourzending

Wij zullen vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

U hoeft uw retour niet vooraf te melden, maar bewaar uw verzendbewijs goed, voor het geval u niets van ons hoort over uw retourzending. U dient dit retourformulier ingevuld mee te zenden met de artikelen die u retour stuurt! Dit formulier vindt u ook op de achterkant van uw pakbon.

  1. 1. Bewaar uw ontvangen track & trace nummer als bewijs dat de zending is verzonden
  2. 2. Na ontvangst van uw zending, stuurt PretMetLed.nl een ontvangstbevestiging via e-mail .
  3. 3. Wij ruilen het artikel om of storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, afhankelijk van uw wens.

Ons retouradres:

 

PretMetLed.nl
Roswinkelerstraat 169A
7895AT Roswinkel


Let op! Volgens de wet "kopen op afstand" heeft u recht op volledige teruggave van het aankoopbedrag mits er voldaan is aan bovenstaande punten. Dit geldt niet voor de verzendkosten van een retour zending.

Search engine powered by ElasticSuite