Top

Uw bestelling retour sturen


PretMetLed.nl hecht veel waarde aan kwaliteit van haar producten en de wensen van haar klanten. Indien een aankoop onverhoopt niet bevalt kunt u vanzelfsprekend gebruik maken van onze retourservice.

U heeft het recht om uw aankoop tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw aankoop retour te sturen.

Let op:  
Reeds geïnstalleerde spots (of aanverwante producten) kunnen niet worden geretourneerd, uiteraard is het mogelijk een spot uit te pakken en te testen, maar volledig geïnstalleerde bestellingen kunnen niet worden geretourneerd!

Kosten voor het retour sturen

U krijgt het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen zijn echter voor uw rekening.

Gebruik maken van herroepingsrecht
Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht willen wij u vragen gebruik te maken van onderstaand stappenplan.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds in goede orde retour is ontvangen.
 

stappenplan retourneren
Meldt bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen via info@pretmetled.nl. U dient dit retourformulier ingevuld mee te zenden met de artikelen die u retour stuurt!

  1. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.
  2. U ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.
  3. Na ontvangst van uw zending, stuurt PretMetLed.nl een ontvangstbevestiging via e-mail .
  4. Wij ruilen het artikel om of storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, afhankelijk van uw wens.

Ons retouradres:

PretMetLed.nl

Roswinkelerstraat 169A
7895AT Roswinkel

 
Let op! Volgens de wet "kopen op afstand" heeft u recht op volledige teruggave van het aankoopbedrag mits er voldaan is aan bovenstaande punten. Dit geldt niet voor de verzendkosten van een retour zending.

@