Top

Philips Dimtone inbouwspot |Dag

  • Philips Dimtone inbouwspot |Dag
  • Philips Dimtone inbouwspot |Dag
18,95
15,66 excl. BTW


Staffelkortingen

1 - 4 stuks  € 18,95
5 - 9 stuks € 17,95
10 -14 stuks € 16,95
15 of meer € 15,95

Inbouw afmetingen

Inbouwmaten Dag

'Dag' - 4.9W Philips Dimtone GU10 inbouwspot Rond | Wit

Deze Philips Dimtone inbouwspot wordt geleverd met een wit armatuur. Dit armatuur kenmerkt zich door zijn strakke ronde lijnen. Daarnaast is deze spot dimbaar.

Met de Dimtone van Philips dimt u niet alleen de lichtopbrengst zoals met een standaard Led spot, maar ook de lichtkleur. Op volle kracht geeft de Philips Dimtone de lichtopbrengst van een 50 watt halogeenspot en de lichtkleur 2700K ( extra warm wit). U kunt deze lamp net als een standaard led spot terug dimmen, maar hiermee verandert ook de lichtkleur naar een warmere tint, te weten 2200K (super warm wit)

U heeft voor het plaatsen van deze spot 70mm inbouwdiepte nodig, dit is inclusief de dikte van uw plafondafwerking. Heeft u een gipsplaat van 10mm, dan dient u dus 60mm vrije ruimte te hebben in uw verlaagde plafond. LET OP: indien er isolatie boven de spot wordt geplaatst (bijv steenwol) dan dient de vrije ruimte 90mm te zijn. 

Iedere inbouwspot bestaat uit drie artikelen, te weten; een GU10 Dimtone spot (Philips), een armatuur en een GU10 fitting.

- Inbouwspot wordt compleet geleverd

- Professionele bouwkwaliteit voor een lange levensduur

- Aluminium behuizing

- Moderne industriële look

- De Philips Dimtone lichtbron is vervangbaar

De gemiddelde levensduur is 25.000 uur. Mocht er onverhoopt een defect ontstaan dan kan de GU10 spot gemakkelijk vervangen worden, zoals u gewend bent van halogeenspots.Belangrijkste eigenschappen:

Kleur Wit
Dimbaar  Ja
Kantelbaar nee
Lichtkleur (2200K - 2700K)
Lichthoek 36 graden
Vergelijkbaar met 50W Halogeen
Lumen 355LM
Boorgat 73-76MM
Optimaal boorgat 73MM
Buiten diameter 81mm
Inbouwdiepte 70MM
Gem levensduur 25.000 uur
Garantie 2 jaar

Voor meer specificaties zie hier onder


Dimmen van de LED inbouwspot

Deze LED inbouwspot is dimbaar met een specifieke LED dimmer.

Wij hebben deze dimmers in het assortiment. U moet er van uit gaan dat u met een LED dimmer normaal gesproken de lichtopbrengst van een 100% lichtintensiteit, kunt terug dimmen naar een 20% lichtintensiteit. U reduceert het licht dus met minimaal 80%! 


Welke dimmer moet u kiezen?

- Voor 2 tot 6 spots de PEHA LED Dimmer (dimbaar tot 80%)

- Voor 6 tot 19 spots de GIRA LED Dimmer (dimbaar tot 80%)

*Op beide bovenstaande dimmers kunt u het door ons geleverde Gira schakelmateriaal gebruiken


Heeft u Busch Jaeger schakelmateriaal? Dan kunt u deze Busch-Jaeger LED dimmer gebruiken, geschikt voor 2 tot 18 spots (dimbaar tot 90%) 


Liever een andere dimmer, of u heeft al een dimmer? Dat kan, we kunnen niet alle combinaties zelf testen, echter Philips heeft een groot aantal dimmers in combinatie met hun lampen getest, deze opties vindt u hier:

Philips LED dimmer lijst


Wij kunnen niet voor 100% de werking op andere dimmers dan degene die wij zelf aanbieden garanderen.

Wat is een WAGO lasklem?

De WAGO lasklem is een moderne versie van een kroonsteentje; veiliger, aanzienlijk sneller te verwerken en geschikt om draad met zowel een vaste als flexibele kern te verwerken.
hoe werkt een lasklem
Maar wat de lasklem helemaal ideaal maakt zijn de drie ingangen, hiermee kunt u heel gemakkelijk parallelle aansluitingen maken, zoals u ziet in stap twee van ons aansluitschema. Door de lasklemmen op de bestelpagina van deze spot te selecteren ontvangt u per spot een set van twee lasklemmen.


Gerelateerde producten