Top

Philips Dimtone inbouwspot |Omana

  • Philips Dimtone inbouwspot |Omana
  • Philips Dimtone inbouwspot |Omana
18,45
15,25 excl. BTW


Staffelkortingen

1 - 4 stuks  € 18,45
5 - 9 stuks € 17,95
10 -14 stuks € 17,45
15 of meer € 16,95

Inbouw afmetingen

inbouwmaten omana

'Omana' - IP44 3.7W Philips Dimtone GU10 inbouwspot Vierkant | Wit

Deze moderne IP44 inbouwspot is ideaal voor huiselijke situaties zoals de badkamer of buiten onder een overkapping. Dankzij het speciale armatuur is deze spot namelijk spatwater dicht en afgewerkt met een melkglaasje.
 

Met de Dimtone van Philips dimt u niet alleen de lichtopbrengst zoals met een standaard Led spot, maar ook de lichtkleur. Op volle kracht geeft de Philips Dimtone de lichtopbrengst van een 35 watt halogeenspot en de lichtkleur 2700K ( extra warm wit). U kunt deze lamp net als een standaard led spot terug dimmen, maar hiermee verandert ook de lichtkleur naar een warmere tint, te weten 2200K (super warm wit)

U heeft voor het plaatsen van deze spot 90mm inbouwdiepte nodig, dit is inclusief de dikte van uw plafondafwerking. Heeft u een gipsplaat van 10mm, dan dient u dus 80mm vrije ruimte te hebben in uw verlaagde plafond. LET OP: indien er isolatie boven de spot wordt geplaatst (bijv steenwol) dan dient de vrije ruimte 120mm te zijn. 

Iedere inbouwspot bestaat uit drie artikelen, te weten; een GU10 Dimtone spot (Philips), een armatuur en een GU10 fitting.

- Inbouwspot wordt compleet geleverd

- Professionele bouwkwaliteit voor een lange levensduur

- Aluminium behuizing

- Moderne industriële look

- De Philips Dimtone lichtbron is vervangbaar
- IP44, spatwaterdicht

De gemiddelde levensduur is 25.000 uur. Mocht er onverhoopt een defect ontstaan dan kan de GU10 spot gemakkelijk vervangen worden, zoals u gewend bent van halogeenspots.Belangrijkste eigenschappen:

Kleur Wit
Dimbaar  Ja
Kantelbaar Nee
Lichtkleur (2200K - 2700K)
Lichthoek 36 graden
Vergelijkbaar met 35W Halogeen
Lumen 260LM
Boorgat 70-76MM
Optimaal boorgat 73MM
Buiten diameter 84x84MM
Inbouwdiepte 90MM
Gem levensduur 25.000 uur
Garantie 2 jaar

Voor meer specificaties zie hier onder


Wat is een WAGO lasklem?

De WAGO lasklem is een moderne versie van een kroonsteentje; veiliger, aanzienlijk sneller te verwerken en geschikt om draad met zowel een vaste als flexibele kern te verwerken.
hoe werkt een lasklem
Maar wat de lasklem helemaal ideaal maakt zijn de drie ingangen, hiermee kunt u heel gemakkelijk parallelle aansluitingen maken, zoals u ziet in stap twee van ons aansluitschema. Door de lasklemmen op de bestelpagina van deze spot te selecteren ontvangt u per spot een set van twee lasklemmen.


Gerelateerde producten