Handleiding geïntegreerde LED inbouwspots

Deze handleiding is bedoeld voor spots met een niet verwisselbare lichtbron. Dit zijn geïntegreerde inbouwspots. Moet u nog spots aanschaffen, dan adviseren wij niet te kiezen voor dit type product, maar voor een inbouwspot met verwisselbare lichtbron. Bij een geïntegreerde inbouwspots dient de gehele spot vervangen te worden bij een defect, bij een GU10 inbouwspot (verwisselbaar) kan later altijd de lichtbron nog vervangen worden, wat duurzamer en voordeliger is.

Heeft u LED inbouwspots gekocht en wilt u deze gaan aansluiten? Lees dan eerst deze aansluit instructies goed door. Hier wordt systematisch uitgelegd hoe u de spots het beste kunt aansluiten. Ook kunt u de handleiding downloaden voor meer duidelijkheid.

Op deze pagina worden de inbouwspots doorgelust/parallel aangesloten. Uiteraard kunt u ook vanuit uw centraal doos aparte draden trekken naar iedere spot, dit adviseren wij echter niet!

BELANGRIJK! Schakel de stroom altijd uit voordat u begint met de installatie!


Stap 1:
handleiding geïntegreerde spots stap 1

Demonteer de driver van de inbouwspot. Dit kunt u doen door middel van het klik- of draai systeem.


Stap 2:
handleiding geïntegreerde spots stap 2
Sluit de driver aan op uw elektra volgens onderstaand schema. Let u er wel op dat de draden van de drivers ongeveer 8 m gestript zijn alvorens u deze aansluit. Anders kan de driver niet goed worden aangesloten.


Stap 3:
handleiding geïntegreerde spots stap 3

Bevestig de driver weer aan de inbouwspot, door het gat in uw plafond. Hierbij is het belangrijk dat er geen spanning of druk op de draden van de driver komt te staan.


Stap 4:
handleiding geïntegreerde spots stap 4
Vouw de veren van de inbouwspot omhoog en steek deze door het gat in uw plafond. Voorkom dat de bedrading onder de veren klem komt te zitten.


Stap 5:
handleiding geïntegreerde spots stap 5

Kijk en geniet van het eindresultaat!

Search engine powered by ElasticSuite