Handleiding voor instellen van bouwlamp met sensor

Heeft u een bouwlamp met sensor aangeschaft? Dan kunt u in onderstaand artikel lezen hoe u deze het beste kunt instellen. Er zij een aantal factoren die u naar eigen wens kunt aanpassen. Bijvoorbeeld de timer, lux en sensor.

Op zoek naar een nieuwe bouwlamp met sensor? Klik dan op deze link om onze kwalitatief uitstekende bouwlampen van Samsung te bekijken.

Wellicht iets duurder dan de bouwlamp die u nu heeft gekocht zonder fatsoenlijke handleiding, maar zonder twijfel kwalitatief interessanter, en ja, daardoor kunnen wij wel dit soort handleidingen voor u schrijven :)


Instellingen van uw bouwlamp met sensor

1. Sens 
pir sensor bouwlamp Hiermee past u de gevoeligheid aan. Hoe hoger de stand, hoe sneller de sensor reageert.

2. Time
Hiermee stelt u de inschakelduur in. In de laagste stand brand de lamp 8 seconden en in de hoogste stand 12 minuten.

3. Lux
Door het Lux niveau bepaalt u wanneer de sensor actief wordt. Staat de sensor ingesteld op de laagste stand, dan reageert de sensor alleen in het donker, op de hoogste stand reageert de lamp ook bij daglicht. Wilt u dat de lamp actief wordt in het schemerlicht, dan dient de draaiknop in het midden te worden gezet, op welke stand hangt af van de omgevingsfactoren.


Oppervlakte
Het is niet mogelijk de lamp te plaatsen op een oppervlakte dat aan trilling onderhevig is. De lamp dient minimaal 60 cm vanaf de grond te worden bevestigd.


Montage
Gebruik voor de installatie de bijgeleverde beugel. Monteer de bouwlamp niet zijdelings of ondersteboven, de sensor behoort zich recht onder de lamp zelf te bevinden.


Aansluiting
De lamp wordt standaard geleverd met 30 centimeter tot 1 meter kabel. U kunt de lamp niet openen om de draden te verlengen, doet u dit wel, dan vervalt de garantie. Is de kabel niet lang genoeg, gebruik dan een lasdoos (IP65 indien buiten geplaatst) of een IP68-kabelconnector om de draden te verlengen. Uiteraard kunt u wel de montagekabel inkorten, wanneer deze te lang is.


Draden
Wanneer u de draden van de montagekabel gaat aansluiten, zorg er voor dat elke draad op dezelfde kleur wordt aangesloten, dus bruin op bruin en blauw op blauw en groen/geel op groen/geel:

Bruin (L) – Onder stroom / spanning
Blauw (N) – Neutraal / Null
Groen/Geel – Aardingsdraad

Search engine powered by ElasticSuite