Kerstdecoratie trends

Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends te zien in kerstverlichting en kerstdecoratie en we houden je graag op de hoogte van al deze nieuwe ontwikkelingen.

Trends Traditioneel en Klassiek

De prachtige cascade ofwel watervalverlichting groeit in populariteit net als de kerstverlichting speciaal voor kerstbomen. Die laatste maakt het verdelen van de lampjes over de kerstboom wel heel makkelijk.

Ook is slimme kerstverlichting in opkomst; gewoon vanuit de luie stoel de sfeer en kleur van de kerstboom bepalen.

Naast de jaarlijks nieuwe trends en stromingen blijven de traditionele en klassieke decoratie en kerstverlichting ook onverminderd populair. Zo zijn kerststerren voor vele een vaste kerst decoratie tijdens de feestdagen.

Trends voor binnen

De notenkrakers zijn eigenlijk nooit weggeweest in de lijst van populaire kerstdecoratie voor binnen.

Verder zien we de trend van de grote glazen hangende ballen met led-lampjes als raamdecoratie.

In verschillende formaten en kleuren zodat er altijd een variant is die in jouw interieur past.

Trends voor buiten

Kerstdecoratie voor buiten kent ook trends; verlichting voor buiten is lang niet meer alleen een kerstboom met lampjes in de tuin.

Rendieren met gouden verlichting zijn de trend voor dit jaar en poolsterren zijn niet alleen tijdens de feestdagen populair, maar zijn het hele jaar door een stralend middelpunt.

Energiezuinig

Een belangrijke trend dit jaar heeft niks met de kleuren en soorten te maken, maar des te meer met het energieverbruik. Gelukkig is al onze kerstverlichting en kerstdecoratie voorzien van energiezuinige LED-lampjes en kan je dus voordeling genieten van alle trends!

Search engine powered by ElasticSuite