Slimme kerstverlichting

Nu steeds meer apparaten in en om ons huis op afstand te bedienen zijn, kan slimme kerstverlichting natuurlijk niet achter blijven.

Smart kerstverlichting

Met smart kerstverlichting bedoelen we alle kerstverlichting die met een afstandsbediening of app op een mobiele telefoon te bedienen is.

Afstandsbediening

Kerstverlichting met een afstandsbediening betekend vanuit je luie stoel met één druk op de knop de verlichting in de kerstboom aan- of uitschakelen.

Ook kan je met de afstandsbediening er voor kiezen om verschillende kleuren te laten schijnen. En met de handige ingebouwde timer branden de lichtjes in de boom nooit onnodig.

Bediening via app

Een andere vorm van slimme kerstverlichting is de verlichting die te bedienen is met een app.

Deze installeer je makkelijk op een telefoon of tablet voorzien van een besturingssysteem van Android of IOS.

Waar je ook bent, met de app bepaal je zelf wanneer de lichtjes aan- en uitgaan en welke van de vele lichtstanden je graag wil zien. Zo kan je er voor kiezen voor een lichteffect door de lichtjes te laten knipperen of druppelen,  maar ook gewoon branden is een mogelijkheid.

Niet meer in weer en wind naar buiten om de kerstverlichting in de boom in de tuin in te schakelen; maar gewoon vanuit de luie stoel de kerstboom laten stralen.

Slimme kerst

Met steeds meer dingen die smart worden en op afstand te bedienen zijn, kan de kerstverlichting natuurlijk niet achterblijven en met deze kerstverlichting wordt het naast een gezellige, ook een hele slimme kerst!

Search engine powered by ElasticSuite