Kerstdecoratie voor het raam

Wij kunnen er altijd enorm van genieten; ’s avonds een rondje door de buurt lopen en overal in de huiskamers kerstverlichting en kerstdecoratie achter het raam zien glinsteren.

Al die lichtjes in de donkere decembermaand geven meteen een gezellige en warme sfeer.

En met kerstdecoratie voor het raam is het dubbel genieten; zowel van binnenuit als van buitenaf kan je deze decoratie bewonderen.

Welke decoratie is het meest geschikt om voor het raam te plaatsen?

Er is zo veel keus, dus willen we je een beetje op weg helpen om de meest geschikte kerstdecoratie te vinden om voor het raam te plaatsen.

Je kan kiezen om de kerstversieringen op te hangen of in de vensterbank te plaatsen.

Hangende Kerststerren

De hangende kerststerren ken je vast wel. Het is één van de meest gebruikte kerstdecoraties tijdens de feestdagen.

Doordat ze van lichte materialen gemaakt zijn, is deze decoratie prima geschikt om op te hangen.

Met handige zuignaphaakjes kan je deze sterren gemakkelijk opgangen voor het raam. Kies voor een hangende kerstster met batterijen en het is niet nodig om een stopcontact in de buurt te hebben om deze verlichting te laten stralen.

Hangende kerstballen

De letterlijk schitterende hangende kerstballen zijn te groot om in de kerstboom te hangen, maar ze hangen wel prachtig voor het raam. De ballen zijn gevuld met kleine LED-lampjes en geven een adembenemend effect.

Decoratie op de vensterbank

Naast decoratie die je voor het raam kan hangen is er ook heel veel keus in verlichte decoratie die je voor het raam in de vensterbank kan plaatsen. Zo is er een heel scala aan verlichte poppetjes en figuren die graag een plekje in de vensterbak krijgen. Maar er is meer!

Staande kerststerren

Net als de hangende sterren, stralen ook deze klassieke staande varianten prachtig voor het raam. Met de grote keus aan verschillende motieven is er ook vast één die in jouw interieur past.

Kegels

Inmiddels zijn de kegels in verschillende uitvoeringen ook niet meer weg te denken als kerstdecoratie. En door de ronde vorm ook uitermate geschikt om voor het raam te plaatsen. Door de LED-lichtjes in de kegel, straalt deze kerstdecoratie aan alle kanten.

Dus of je de decoratie nu op wil hangen of wil neerzetten in de vensterbank; deze kerstdecoratie zal schitteren voor het raam.

Search engine powered by ElasticSuite