Alternatieven voor een kerstboom

Voor iedereen die dit jaar geen gewone kerstboom wil opzetten, hebben we wat alternatieven op een rijtje gezet. Wellicht heb je geen ruimte voor een grote boom deze feestdagen, of ben je gewoon toe aan iets anders dan een traditionele kerstboom.

Met deze drie populaire alternatieven haal je geen gewone kerstboom in huis, maar wel de gezellige kerstsfeer:

  • Guirlandes
  • Decoratieve kerstbomen
  • Kersttakken

Guirlandes

Met guirlandes decoreer je een hek, balkon of trapleuning meteen in winterse sferen. Prachtige LED lichtjes in de groene takjes zorgen voor een kerstsfeer zonder het plaatsen van een kerstboom. Gebruik de guirlandes voor het omlijsten van een spiegel voor een magisch effect. Met wat nepsneeuw in de guirlandes maak je het winterse plaatje compleet.

Decoratieve kerstbomen

Deze decoratieve kerstbomen zijn een absoluut sieraad voor jouw huis, tuin of terras. Ze sprankelen van zichzelf en hebben geen versieringen als slingers en kerstballen meer nodig. Geen last van losse naalden maar wel een stijlvolle en trendy kerstsfeer in huis.

Een lichtgordijn led kerstboom is ook écht wat anders dan anders en een leuk alternatief op de traditionele kerstboom.

Kersttakken

Decoratieve kersttakken zijn een mooi alternatief voor een kerstboom tijdens de feestdagen en ze zullen tot lang na de kerst zorgen voor een gezellige sfeer in huis.

In een hoge glazen vaas staan deze takken prachtig, maar als basis voor een kerststuk op tafel zijn ze ook een prachtige variatie op de kerstboom.

Ook zonder een traditionele kerstboom in de kamer zijn er genoeg manieren om een gezellige kerstsfeer te creëren in het huis.

Search engine powered by ElasticSuite