Kerstverlichting met stekker of op batterijen

buxusnet op batterij Vast een bekend scenario: Je hebt de perfecte plaats voor de kerstboom of kerstdecoratie gevonden en dan blijkt dat er geen stopcontact in de buurt is. Dan kan je natuurlijk een verlengsnoer gebruiken, maar het onhandig gedoe met stekkers en snoeren door de kamer is geen fijne oplossing.

Kerstverlichting op batterijen

Dan is kerstversiering op batterijen echt een uitkomst!

Nooit meer lelijke snoeren wegwerken of struikelen over een verlengkabel. Met kerstversiering op batterijen behoort dat tot het verleden.

Bekijk ons assortiment verlichting met batterij

Creatief en flexibel

c batterij Verlichting voor in de kerstboom of decoratie voor op tafel of in de vensterbank is tegenwoordig regelmatig voorzien van batterijen. Dit geeft je alle vrijheid om creatief aan de slag te gaan. Doorat er geen stekker in het stopcontact gaat, ben je heel flexibel met waar je de decoratie neerzet of ophangt.

Versieren van een kerststuk op tafel met fonkelende verlichting was nog niet eerder zo makkelijk.

Welke batterijen heb ik nodig?

Veel van deze verlichting en decoratie werkt op AA-batterijen of de kleinere AAA-batterijen. Vroeger was een nadeel van dit soort verlichting dat de batterijen snel leeg waren. Tegenwoordig met het gebruik van de energiezuinige LED-lampjes gaat kerstverlichting op batterijen ook gewoon een hele winter mee.

Bekijk ons assortiment batterijen

Tip: vergeet niet bij het kopen van de verlichting en decoratie zonder stekker, ook meteen de juiste batterijen te bestellen.

Search engine powered by ElasticSuite