Kerstverlichting voor buiten

Krijgen we dit jaar een witte kerst? Zal er voor het eerst sinds jaren weer een laagje sneeuw liggen tijdens de feestdagen? Kerstverlichting in de tuin komt natuurlijk prachtig tot haar recht in de sneeuw. Maar is jouw kerstverlichting geschikt voor gebruik buiten?

Bekijk ons Kerst Buitenverlichting

Wanneer is kerstverlichting geschikt voor buiten?

Kerst buitenverlichtign Fairybell Op onze website kan je gemakkelijk in de product omschrijving en in de product details zien of verlichting geschikt is om buiten te gebruiken.

Je kan ze herkennen aan de IP-klasse IP44. Dit wil zeggen dat de verlichting geschikt is voor binnen én buiten. Het beschermt tegen stof en spatwater zoals regen en sneeuw. IP44 is de meest voorkomende waarde waaraan kerstverlichting voor buiten voldoet.

En uiteraard is alle verlichting in onze categorie “kerstdecoratie buiten” voorzien van deze IP-klasse en een CE-markering. Dit laatste betekent dat het product voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen.

Voor de veiligheid is het altijd verstandig de voorschriften in de handleiding te volgen. Hierin staat hoe de kerstverlichting aangesloten moet worden en waar je rekening mee moet houden. Zo kan het zijn dat bijvoorbeeld een voedingsadapter in huis geplaatst moet worden, terwijl de verlichting buiten opgehangen kan worden.

Alles voor buiten

Naast veilige verlichting is het ook belangrijk dat de verlengsnoeren en contactdozen geschikt zijn om buiten te gebruiken. Kies je voor een timer om de verlichting op het gewenste tijdstip in- en uit te schakelen, zorg dan dat deze ook geschikt is voor buiten.

Breng je een snoer van binnen naar buiten, voorkom dan dat het snoer vast kan komen te zitten tussen een deur of raam en kapot kan gaan.

Kom naar hartenlust kerstshoppen in onze webshop naar veilige kerstverlichting voor buiten en geniet onbezorgd van veilige kerstdagen. En wie weet…. Een witte kerst.

Search engine powered by ElasticSuite