Kerstwinkel in Roswinkel

Zeg je kerstwinkel, dan zeg je Roswinkel!

Kerst showroom is weer geopend!

Ieder jaar weer kom je volledig in de kerststemming bij het binnenstappen van onze kerst showroom in het Drentse Roswinkel.

Vanaf half november heten we je graag weer welkom in onze kerstwinkel. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment verlichte kerstbomen, kerstkransen en guirlandes en snuffel door de ruime keus decoratie om neer te zetten op tafel, of om op te hangen voor het raam.

Wandel door het winterlandschap en bekijk op het gemak alle prachtige verlichting voor binnen én buiten. Zie wat de trends zijn dit jaar of kies voor traditionele kerstdecoratie.

Hulp en advies

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het bepalen van de soort en hoeveelheid lampjes voor in de boom? Kom langs en onze medewerkers helpen je graag om alle kerstverlichting vragen te beantwoorden.

Ook voor advies over veilig gebruik en aansluiten van alle kerstverlichting binnen en buiten ben je in onze winkel aan het juiste adres.

Openingstijden

In november gelden de volgende openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 10.00u - 18.00u

Zaterdag 10.00u - 17.00u

En in december zijn we geopend op:

Maandag t/m Woensdag 10.00u - 18.00u

Donderdag & Vrijdag 10.00u - 20.00u

Zaterdag 10.00u - 17.00u

Zondag 12.00u - 17.00u

Voor gezellig kerstshoppen is afreizen naar Engeland of Duitsland dus niet meer nodig. Met een bezoek aan onze kerstwinkel in Roswinkel wordt kerst dit jaar er weer één om niet te vergeten.

Roswinkelerstraat 169A

7895AT Roswinkel

Search engine powered by ElasticSuite