Voordelen van Kerst Ledverlichting

Al onze kerstverlichting en kerstdecoratie is voorzien van LED. Dat heeft heel veel voordelen voor jou en voor het milieu. En we vertellen je graag wat die voordelen zijn.

Waarom Ledverlichting?

Overal lees je dat LED kerstverlichting beter is dan ouderwetse gloeilampjes. Waarom is dat eigenlijk zo? We leggen je graag uit hoe dat komt.

Kerstverlichting en kerstdecoratie voorzien van LED is:

  • Veilig
  • Energiezuinig en duurzaam
  • Mooie verlichting

Veilige Kerstboomverlichting

LED- kerstboomverlichting is veel veiliger dan ouderwetse gloeilampjes. De lampjes worden niet warm, waardoor de kans op brand in de kerstboom heel klein is.

Energie zuinig en duurzaam

Met de energieprijzen die de pan uitrijzen is het een fijn idee dat LED-kerstverlichting enorm energiezuinig is. Tot wel 10 keer zuiniger dan gloeilampjes. De hele maand december 8 uur per dag de ledverlichting in de kerstboom laten branden kost net zo veel als 1 wasje draaien in de wasmachine.

Goed voor de portemonnee dus, maar ook goed voor het milieu.

Ledverlichting is duurzaam en milieuvriendelijk. LED verbruikt minder stroom en helpt daarmee aan het verminderen van CO2 uitstoot.  Deze verlichting gaat lang mee en zal dus niet zo vaak vervangen moeten worden.

Mooie verlichting

En misschien wel het meest belangrijk: Led kerstverlichting en Led kerstdecoratie ziet er prachtig uit! Er zijn lampjes in verschillende soorten kleuren, vormen en lichtwarmtes zodat je precies die sfeer kan creëren die je graag wil.

Search engine powered by ElasticSuite